Colors of Miami

He estat 2 vegades a la cuna americana de l’art durant l’any 2013 i el 2015.

L’experiència va ser molt enriquidora tan a nivell artístic com vital, Miami em va aportar visions i prespectives diferents que poder plasmar a les meves obres.

Vormar Show – La mostra Voramar

Principalment el canvi més cridaner durant aquesta estada va ser el canvi de la paleta de colors i els motius recurrents. Vaig passar dels ocres, marrons, grocs, negres i vermells intensos a colors més vius, colors encara més intensos, blaus, liles, roses, fins i tot verds.

Pel que fa als motius, dels meus circs, rodes, forquilles, culleres, bicicletes, cadires i instruments musicals de corda, s’hi van afegir peixos, medusses i onades.

Les textures sempre han estat importants en la meva obra i com no, també en aquesta época americana. Les tel·les de tramats i colors persistents així com els diferents gruixos de pintura seguiexen presents.

Us deixo una petita gal·leria de fotografies que il·lustren millor que les meves paraules aquests matisos de canvi en la meva obra durant aquesta época. Espero que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *