Colors of Miami

He estat 2 vegades a la cuna americana de l’art durant l’any 2013 i el 2015.

L’experiència va ser molt enriquidora tan a nivell artístic com vital, Miami em va aportar visions i prespectives diferents que poder plasmar a les meves obres.

Vormar Show – La mostra Voramar

Principalment el canvi més cridaner durant aquesta estada va ser el canvi de la paleta de colors i els motius recurrents. Vaig passar dels ocres, marrons, grocs, negres i vermells intensos a colors més vius, colors encara més intensos, blaus, liles, roses, fins i tot verds.

Pel que fa als motius, dels meus circs, rodes, forquilles, culleres, bicicletes, cadires i instruments musicals de corda, s’hi van afegir peixos, medusses i onades.

Les textures sempre han estat importants en la meva obra i com no, també en aquesta época americana. Les tel·les de tramats i colors persistents així com els diferents gruixos de pintura seguiexen presents.

Us deixo una petita gal·leria de fotografies que il·lustren millor que les meves paraules aquests matisos de canvi en la meva obra durant aquesta época. Espero que us agradi.

Exposició “Aquari Paper, mans i ànima: 40 anys d’ofici”

Des del passat 19 de desembre i fins el 25 de febrer de 2024, al Cente d’Artesania de Catalunya hi haurà l’exposició “Aquari Paper, mans i ànima: 40 anys d’ofici”.

En aquesta exposició hi ha un recull de diferents artistes, un d’ells jo mateix, que hem realitzat els nostres treballs amb la matèria prima d’aquests artesants.

No us ho penseu gaire, acosteu-vos a passejar entre 40 anys d’artesania del paper passant una estona tranquil·la i relaxada, us ho recomano!

Nou web

Fa uns mesos que la pàgina web estava desactualitzada i buida de contingut nou, fins i tot crec que va deixar de funcionar i tot!

Avui us presento el nou format de la meva pàgina web. De moment amb poc contingut però amb moltes ganes d’anar afegint coses, coses noves i cosetes hitòriques.

De moment us deixo l’enllaç a un vídeo sobre la creativitat que vaig fer quasibé ja fa 10 anys.

Estigueu ben atents!

Process